Buxoro davlat universitetining ilmiy resurslari
Ma'lumotlar uniwork.buxdu.uz saytidan olindi
GASTRONOMIK BRENDNING SHAKLLANISHIGA TA`SIRI TURISTIK MINTAQ mavzusidagi
TEZIS (Konferensiya materiallari) haqida ma'lumot
- Muallifi: FAYZIYEVA KUDRATOVNA
-
Hammualiflar:
0
-
Impakt faktori:
yo`q
-
Internet sahifasi manzili:
yo`q
-
Konferensiya (forum, seminar) nomi:
?TOURISM DEVELOPMENT IN THE POST-PANDEMIC CONDITIONS: PROBLEMS AND SOLUTIONS¦ 2022 ИХК 22 МНЪАПЭ рНЬЙЕМР -
-
Mualliflar soni:
1
-
Muallifning fakulteti nomi:
Iqtisodiyot va turizim fakulteti
-
Muallifning kafedrasi nomi:
Turizm va mehmonhona ho`jaligi kafedrasi
-
O`tkazilgan joy:
TASHKENT city
-
O`tkazilgan sanasi:
2022-11-22
-
Tezis mavzusi:
GASTRONOMIK BRENDNING SHAKLLANISHIGA TA`SIRI TURISTIK MINTAQ
-
Tezis turi:
Respublika