Buxoro davlat universitetining ilmiy resurslari
Ma'lumotlar uniwork.buxdu.uz saytidan olindi
Buxoro vohasi marosimlarida pishiriladigan taomlar va ularning bugungi kundagi ahamiyati xususida mavzusidagi
OAK maqola haqida ma'lumot
- Muallifi: YUSUPOVA O`KTAMOVNA
-
Chop etilgan maqolalarning "Google Scholar" va boshqa xalqaro qidiruv tizimlaridagi internet manzili:
file:///C:/Users/User/Desktop/%D0%A2%D0%B0%D1%8A%D0%BB%D0%B8%D0%BC%20%D0%B2%D0%B0%20%D0%B8%D0%BD.%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%BA.-2022-%E2%84%966-%D0%B8%D1%8E%D0%BD%D1%8C.pdf
-
Chop etilgan sana:
2022-06-15
-
Hammualiflar:
yo`q
-
Impakt faktori:
SJIF: 3,546
-
Jurnal (yoki to`plam) nomi va soni:
Ta`lim va innovasion tadqiqotlar 2022/¦ 6
-
Ma`qolaning Internet sahifasi manzili:
https://interscience.uz/index.php/home/issue/view/35/74
-
Maqola mavzusi:
Buxoro vohasi marosimlarida pishiriladigan taomlar va ularning bugungi kundagi ahamiyati xususida
-
Maqola turi:
OAK tasarrufidagi Respublika jurnallarida
-
Mualliflar soni:
1
-
Muallifning kafedrasi nomi:
Jahon tarixi kafedrasi