Buxoro davlat universitetining ilmiy resurslari
Ma'lumotlar uniwork.buxdu.uz saytidan olindi
Gastronomik turizm-Buxoro pazzandachilik me`rosini saqlab qolish omili mavzusidagi
OAK haqida ma'lumot
- Muallifi: KURBANOVA BAKIYEVNA
-
Chop etilgan maqolalarning "Google Scholar" va boshqa xalqaro qidiruv tizimlaridagi internet manzili:
https://www.google.com/search?q=Buxoro+pazandachilik+merosini+saqlab+qolish+omili&oq=Buxoro+pazandachilik+merosini+saqlab+qolish+omili&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIKCAEQABiABBiiBDIKCAIQABiiBBiJBTIKCAMQABiABBiiBDIKCAQQABiABBiiBDIKCAUQABiABBiiBDIGCAYQRRg80gEHODg3ajBqN6gCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-
Chop etilgan sana:
2024-09-12
-
Impakt faktori:
0
-
Jurnal (yoki to`plam) nomi va soni:
Ta`lim va innovatsion tadqiqotlar, 9-son
-
Ma`qolaning Internet sahifasi manzili:
https://www.google.com/search?q=Buxoro+pazandachilik+merosini+saqlab+qolish+omili&oq=Buxoro+pazandachilik+merosini+saqlab+qolish+omili&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIKCAEQABiABBiiBDIKCAIQABiiBBiJBTIKCAMQABiABBiiBDIKCAQQABiABBiiBDIKCAUQABiABBiiBDIGCAYQRRg80gEHODg3ajBqN6gCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-
Maqola mavzusi:
Gastronomik turizm-Buxoro pazzandachilik me`rosini saqlab qolish omili
-
Maqola turi:
OAK tasarrufidagi Respublika jurnallarida
-
Mualliflar soni:
1
-
Muallifning kafedrasi nomi:
Arxeologiya va Buxoro tarixi kafedrasi